Wat is Energetische Therapie

Energetische therapie heeft een holistische kijk op de mens, waarbij ervan uit wordt gegaan dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Wat de mens denkt of voelt bewust of onbewust), heeft invloed op het lichaam. De therapeut gebruikt al zijn zintuigen, ook de energetische zintuigen, de zogenaamde helderheden, zoals daar zijn helderweten, heldervoelen, helderzien, helderhoren, helderruiken en helderproeven. Er kan worden gewerkt met handoplegging, magnetisme of spirituele healing. Aangezien men een verbinding maakt tussen kosmos en aarde is verbinding met de aarde zeer belangrijk om een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn en om je zelf weer schoon te kunnen maken van energie├źn van anderen.

Elke mens is anders, dus elk consult is anders. Er zijn geen standaard antwoorden die voor iedereen gelden. Ik zet al mijn kanalen voor je in om je in eenvoudige bewoordingen duidelijk te maken waarom jij deze vraag of klacht hebt en natuurlijk geef ik ook suggesties hoe je verder zou kunnen gaan. Dit ondersteun ik vaak met een energetische behandeling. Dit wordt door de aanvullende zorgverzekering vaak vergoed, maar check je voorwaarden want elk jaar kan het weer anders zijn.

Gedurende de ruim 40 jaar dat ik op dit vlak bezig ben, heb ik mijn kennis door opleiding en bijscholen uitgebreid. Hierdoor kan ik ter plekke invoelen en kiezen welke methode het beste voor jou op dit moment is. Dit alles gaat in overleg met jou. Je blijft op elk moment in controle en kunt beslissen of je iets wel of niet wilt. Het is tenslotte jouw leven.

Naarmate we vorderen in de vijfde dimensie waar we nu zitten, komen we erachter dat wat je denkt dingen in je leven aantrekt – zonder oordeel, het zijn ervaringen, niet goed of slecht. Bewustwording van je gedachten wordt dus steeds belangrijker. Hierdoor kun jij een positieve invloed op jouw leven krijgen. Ik ondersteun slechts met mijn behandeling jouw gekozen pad, ik zal je opties voorstellen. Wil je veranderen of niet, dat is jouw keuze. Doe het op jouw tempo.
Gevolgde opleidingen zijn o.a. ANZN Paranormaal Therapie (voorloper van Terreel), NLP Master, Access Bars, Lightworker seminars van Steve Rother (espavo.org), Mediumschap weken, Engelen cursussen.